Over mij

Liefde, passie, reizen

Hoi! Mijn naam is Sander Poppe (1984), geboren in Middelburg, Nederland. Nu woon ik met mijn vrouw en zoon in de Alblasserwaard, vlakbij de beroemde molens van Kinderdijk.

Het virus van landschapsfotografie greep me toen ik werd gediagnosticeerd als een diabetes type 1-patiënt. Het was voor mij een ontsnapping om mijn vele gedachten leeg te maken. Naast wekelijks op pad gaan om landschapsfoto’s te maken, gaf ik ook graag workshops, lezingen en schreef ik een aantal boeken. En met deze hobby is het altijd leuk om nieuwe gebieden te ontdekken. Door de jaren heen hebben we het Verenigd Koninkrijk graag bezocht. Er zijn dagen dat we ervan dromen om naar Schotland of Engeland te verhuizen. De kustlijnen zijn daar zo schitterend…

Helaas ging mijn gezondheid, mede door mijn diabetes, steeds verder achteruit. Chronische, neurologische pijn houdt me helaas elke dag bezig. Dit is een van de redenen dat ik geen workshops en lezingen meer geef, en niet meer wekelijks op pad ga.

Maar ik geef niet op. De zee roept altijd. Geboren in Zeeland is het geen wonder dat ik graag de kust bezoek. Het lijkt alsof de zee door mijn aderen stroomt. Dus als het even kan rijden we naar mooie plekjes. Ik kan daar met mijn Fujifilm camera, Leofoto statief en een goede kop koffie prachtige landschapsfoto’s maken.

Wist je dat je deze foto’s kunt bestellen, voor een afdruk aan je muur?

Zo, genoeg over mezelf en promotie van mijn werk. Geniet van de prachtige foto’s op mijn website en als er vragen zijn, neem dan gerust contact met mij op.

Mijn socials:
sander-poppe

Sander Poppe

aantal dingen

Goed om over mij te weten

Mijn liefde voor

Mijn familie, zij zijn mijn alles!

Mijn passie

Het maken van landschapsfoto’s.

Ik ben verslaafd

Aan het drinken van goede koffie.

Ik geloof

Hij is mijn enige kompas!