Een kleine update

Een kleine update

Lang geleden dat ik hier iets gepost heb… Ik was toen redelijk blij met alle vooruitgang. Helaas is het laatste half jaar toch best wel een getob geweest.

Triggerfingers

Als we het over complicaties hebben, is dit er ook weer één. Triggerfingers. In mijn linkerhand zaten 2 vingers regelmatig ‘vast’. De middelvinger en ringvinger. Wanneer ik een poosje mijn hand niet gebruikte bevroren ze als het ware. Dit gebeurd dan ook voornamelijk in de ochtend. Als ik dan weer probeerde mijn vingers te gebruiken, hoor je na diverse pogingen knak en dan gaat het weer. Al blijft de pijn nog wel lang aanwezig.

Een 8 weken geleden ben ik hier aan het geopereerd. Het is relatief een kleine operatie, een dagbehandeling op de poli bij een plastisch chirurg. Dit omdat het om je hand gaat. Er wordt in een vouwtje in de binnen kant van je hand een snee gemaakt. Waar spier door een buisje lopen, wordt het buisje iets groter gemaakt aan de binnenkant. Dit zodat de spieren beter kunnen bewegen. De napijn heb ik alleen nog steeds, en deze is regelmatig vrij heftig. Ik vraag me dan ook af of dit er nog mee te maken, of dat dit toch geen neuropathie is, net zoals bij mijn benen…

En dan komt het leuke nieuws, mijn rechterhand zit de laatste weken ook mijn pink regelmatig vast. Ik vrees met vreze. Alleen gezien de pijn in mijn linkerhand, stel ik dit zo lang mogelijk uit dat hier naar gekeken wordt.

S-Ketamine kuur

Ik krijg om de 4 maanden een S-Ketamine kuur. Helaas is dit net steeds een maandje te veel. Gelukkig mag ik nu om de 3 maanden. De laatste kuur heb ik net ruim een week geleden gehad. Maar omdat de laatste 4 weken een drama waren ben ik nu eigenlijk nog steeds aan het herstellen. Hopelijk voorkomen we dit door de kuur eerder te krijgen.

Kortom, we hobbelen vrolijk door…