Een stap vooruit

Een stap vooruit

Mijn huisarts heeft het laatste tijd regelmatig over pijnrevalidatie. Dit is het niet geworden. Maar wat dan? Door het slaapapneu apparaat heb ik meer energie. Alleen mijn voeten willen niet. Zou een podotherapeut uitkomst bieden? Zou een therapiezool iets zijn? Ja! het is een stap vooruit.

Ik wil gewoon meer doen met mijn gezin. Leuke dingen doen, die bij het leven echt gewoon horen. Maar ook gewoon een pijnloze werkdag ervaren. Na wat onderzoek blijkt pijnrevalidatie het gewoon niet te worden. De revalidatie neemt gemiddeld 2 werkdagen in de week in beslag. Naast mijn werk en gezin zie ik dit simpelweg niet gebeuren. Na wat eigen speurwerk ben ik bij ons op het dorp bij een podotherapeut gekomen. Dit had ik misschien wel eerder moeten doen…

Therapie schoenzool
Therapie schoenzool

De zool ziet er uit als het over bergen en dalen gaat. Maar zo gaat het ook met de pijn. Misschien is dit wel een match? Letterlijk en figuurlijk? Laten we het hopen. Want hoop doet leven….

Het is een stap vooruit. Pijnloos? Nee dat zeker niet. En voor grote conclusies is het misschien te snel. Maar de eerste anderhalve week met deze therapiezolen bieden zeker hoop voor de toekomst. Wie weet waar ik nog stappen ga zetten….Want het is één stap vooruit!