Ik hou ervan, ik haat het

Ik hou ervan, ik haat het

De molens van Kinderdijk, in Zuid-Holland, zijn prachtig om te zien. De omgeving is fantastisch. Maar… ik hou ervan, ik haat het! Maar waarom? Soms is het gewoon te druk. Te veel mensen. Allemaal fotografen. Ze vechten nog bijna niet voor de beste plek. Maar veel scheelt het niet uit… ik kan hier niet (meer) goed mee omgaan.

Ook deze avond. Ik neem de foto en ren terug naar huis. Verward, teleurgesteld. Bij de mensen? Of misschien in mezelf. Ik weet het niet meer… Maar…

Kinderdijk

Ik ben blij met deze foto ? Ik hou van de kleuren, de zachtheid. De weerspiegeling van de molens met de prachtige bloemen op de voorgrond. Misschien geniet ik meer van de molens van Kinderdijk als ik naar deze foto kijk. Van achter mijn computer 😉

Kinderdijk…. Een heerlijke plek, met een geweldige geschiedenis. Prachtige molenarchitectuur…. Maar als ik het weer bezoek… Mijn geest denkt weer… Ik hou ervan, ik haat het.