Storm aan de kust

Storm aan de kust

Dit is de tweede foto die ik gemaakt heb aan de Zeeuws-Vlaamse kust bij Breskens. Het was een heerlijke stormachtige middag aan de kust. Misschien vind ik deze tweede foto nog wel mooier dan de eerste die ik gemaakt, hier aan de Noordzee bij Zeeland. Het was ook een heerlijk weekend wat we gehad hebben.

Zoals sommige mensen misschien gezien hebben is de website nu ook in het Nederlands beschikbaar. Soms volgt er een blog alleen in Nederlands of Engels. Via de sociale media zal ik het proberen aan te geven. Sommige dingen zijn in Nederlands gewoon even iets makkelijker te vertellen 😉

Breskens
Zeeland, Nederland

Het loopt de laatste niet heel erg lekker met alles. Mijn gezondheid is niet bepaald stabiel. Dit zorgt ervoor dat ik minder aan fotograferen toekomt. Dat wil niet zeggen dat ik mijn fotografische uitjes naar de zee mist. Die mis ik enorm… maar soms gaat het leven zo, hoe lastig dan ook….

Daarom ben ik erg blij met ieder foto momentje wat wel lukt. En zeker als daar resultaten uit volgen. Zeeland blijft trekken, de kracht van de zee 🙂