Winterochtend bij Kinderdijk

Winterochtend bij Kinderdijk

Het is bijna een jaar geleden dat we deze prachtige taferelen hadden bij Kinderdijk. Een heerlijke winderochtend bij de molens. Als je er aan terug denk voel je de kou weer van de wind, kijkend naar het ijs. Heerlijk. Zo willen we dat graag binnenkort weer hebben. Voor nu is het bijvoorbeeld even genieten van deze landschapsfoto.

Kinderdijk
Zuid-Holland, Nederland

Stiekem verlang ik weer naar een mooie ijs periode. Het schuivend ijs op het water. Het liefst met ijsschotsen op een meer… Een beetje dromen hierover mag natuurlijk.

Hopelijk werkt mijn lichaam op dat moment ook mee. Heb ik genoeg energie, weinig pijn zodat ik er op uit kan gaan. Soms is dit best wel een strijd. In mijn hoofd wil ik dan graag. Maar naar een locatie toe rijden, het lopen, fotograferen dat gaat misschien nog wel lukken. Maar terug naar huis…. En kost het me niet te veel? Het mag niet ten koste gaan van mijn gezin of werk… Je lees het al… Een hoop gedachten. Gelukkig is Kinderdijk dichtbij. En is het altijd mooi. Of het nu zomer of winter is 😉