Vuurtoren bij Breskens

Vuurtoren bij Breskens

Hier sta ik, aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen, uitkijkend over de Westerschelde. Aan mijn rechterkant staat de vuurtoren tussen Groede en Breskens. Het was eb. Dit was een typische ochtend die op twee manieren kan gebeuren. Komt er hier bij Breskens een mooie zonsopgang?

Het was koud. De herfst is aangebroken in Nederland. De wind waaide van de Noordzee naar de kust van Zeeland. En dan… Ja! Er was een gat in de wolken. Precies waar de zon opkomt. De lucht kleurt langzaam. Ik hou hiervan.

Breskens
Zeeland, Netherlands

Als ik deze foto maak, drink ik wat warme koffie en genoot ik van deze prachtige zonsopgang. Ik hoop dat jij ook ervan heb genoten van deze zonsopgang bij de vuurtoren van Breskens, wanneer naar deze foto kijkt.

Ik wens jullie allemaal fijne kerstdagen en een goed, gezond 2022!