Storm bij Breskens

Storm bij Breskens

Een paar weken geleden logeren we, met mijn gezin, een paar dagen in Breskens. Het is altijd een plezier om Zeeuws-Vlaanderen te bezoeken. Omringd door de Westerschelde en de Noordzee, hopend op goede omstandigheden. En dat…. kregen we 😉

Het was herfst en de dagen werden korter. De wind was sterker dan normaal… hebben we een storm? Ik hoopte… Fysiek ben ik niet altijd klaar om in de auto te stappen als het stormt. Voor mij is het zeker een uur en een kwartier rijden om op een mooie storm locatie te komen….

Breskens


Ja! Zondag hebben we windkracht zes! OK. misschien niet de grootste storm, maar wat was ik blij. Op een dijk staan, vanuit Breskens uitkijken over de Noordzee…. De golven rollen binnen tegen de Zeeuwse kust aan…. Mag ik op dat moment meer wensen?